Proč nás klient oslovil?

  • Potřeba zvýšit skladovací kapacitu
  • Vybavení stávající haly

Funkce

Pro vertikální rozdělení prostoru jsme zvolili ocelovou plošinu, která ve dvou patrech zajistila dostatek potřebné plochy pro umístění policových regálů na uskladnění drobného materiálu. Plošina je zásobována pomocí množství předávacích míst, která umožňují zakládat z VZV palety rovnou do jednotlivých pater. Pro efektivní vychystávání na jednotlivých úrovních byl instalován válečkový poháněný dopravník, který umožňuje průběžný odvoz vychystaných zásilek do konsolidační zóny pod plošinou.

V konsolidační zóně jsou umístěny spádové regály na menší manipulační jednotky, které slouží jako mezisklad pro části zásilek z různých částí skladu. Jakmile jsou vychystány všechny části zásilky dojde ke konsolidaci do papírových tašek, které už následně putují k zákazníkům. Policové regály jsou pak instalovány v pekárně, chlazené části i v mrazáku.

Celková plocha ocelových mezipater vychází na 4.000 m², celkově bylo dodáno více než 4000 polic s celkovou úložnou plochou dosahující téměř 3.000 m². Bylo dodáno 26 sestav spádových regálů s celkově 104 policemi s úložnou plochou téměř 1.000 m². V rámci projektu bylo pro potřebu vychystávání a transportu na dopravníkové dráze dodáno více než 7500 kusů boxu MB 600x400x320 s lyžinami umožňujícími jak vkládání, tak i stohování.

Martin Hynčica

Martin Hynčica

Head of Sales & Marketing

Pro efektivní řešení skladování a vychystávání byly nainstalovány policové a spádové regály. Zároveň byla postavena ocelová mezipatro, která zajistily využití volného prostoru do výšky.
Řešíte podobný problém nebo potřebujete radu ke skladování a logistice obecně?

Kontaktovat

Jak Vám můžeme pomoci?

Naši konzultanti Vám mohou toto téma více přiblížit, případně zdarma zpracovat návrh řešení. Neváhejte se proto na nás obrátit s dotazem.

  • Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti